Družinsko

Si želite fotografijo, kjer bo ujeta vaša ljubezen in družinska sreča? Na vsaki fotografiji manjka en družinski član? Želite lepo fotografijo za okrasite stene v dnevni sobi? Fotografiraš svojo družino le z mobilnim telefonom, fotografije pa nikoli ne razviješ in nimaš svojega fotoalbuma?
Vam otroci vedno uidejo, ko želite narediti posnetek? Želite imeti na fotografijah ujete njihovo igrivost in nasmehe? Želite babicam in dedkom podariti fotografije vnučkov?
Ljubezen, toplina, veselje...družinsko življenje je tisto, ki v življenju šteje.
Otroci tako hitro rastejo....ujemimo jih na fotografijah, da bo ostal večni spomin.
Družinsko fotografiranje običajno poteka v naravi. Lokacijo si lahko izberete sami. Lahko se odpravimo na sprehod v bližnji park in ujamem spontane fotografije med igranjem. S seboj lahko prinesete tudi kakšne igrače za otroke in kakšno odejico, da se boste lahko usedli ali ulegli na travo. Lahko imate tudi več različnih oblačil, da ne boste na vseh fotografijah videti enako.
Po želji lahko pridem tudi k vam na dom. Naredimo družinske fotografije in tudi posamezne fotografije otroka. Pripravite njegove najljubše igrače. Lahko ga fotografiram pri igranju, ustvarjanju (slikanje s čopičem, oblikovanje plastelina), sestavljanju, vožnji s kolesom, igranju nogometa, plezanju na drevo.
Bi želeli imeti skupinsko družinsko fotografijo, ki jo bodo lahko vaši otroci kazali svojim otrokom in oni naprej? Naredimo fotografije skupaj s starši, otroci, dedki, babicam.

DRUŽINSKA DOKUMENTARNA FOTOGRAFIJA / vaša zgodba
Spontanost, igrivost, vsakdanjost, ljubezen in nasmehi so glavne značilnosti družinske dokumentarne fotografije. Z vami preživim del dneva, vaša družina pa se ukvarja z vsakdanjimi stvarmi – igra, hranjenje, sprehodi. Spontani trenutki ujeti na fotografiji prikažejo življenje vaše družine in verjamem, da vam bodo ujeti trenutki bolj všeč kot klasično družinsko poziranje v studiu.

Leto 2024

  • Sprejemamo rezervacije za fotografiranja za leto 2024!

    Za dodatne informacije nam lahko pišete na: info@fototrenutki.si

Skupaj ustvarjajmo najlepše spomine.
Vabljeni na ogled fotografij